Bayer Zsolt megint formában: tyúkszarosnak és feleslegesnek nevezte az ellenzéki politikusok életét

Megosztás

A kormányoldal legismertebb publicistája a Magyar Nemzetben közölt vezércikkében írt arról, hogy a propagandájuk szerint a “baloldal oltásellenességre játszik”. Bayer Krekó Péter Politicónak adott interjúja alapján úgy fogalmaz: “Érd el, hogy az embereknek ne legyen bizalmuk az oltásban, érd el a legaljasabb, legocsmányabb propagandával és hazudozással, hogy minél kevesebben oltassák be magukat, akkor továbbra is sok lesz a halott, azt pedig írd a kormány és a miniszterelnök számlájára, így talán elérheted, hogy 2022-ben a társadalom szűk többsége megbüntesse a regnáló hatalmat.”

“Ennyi a stratégia. Ennyit bírt kitalálni az egyesült ellenzék, ha már egyszer nem hívhatja be a brüsszeli meg az amerikai csapatokat „baráti segítségnyújtás” címén, mint ’56-ban a szovjeteket. Jobb időkben, jobb helyeken ezeket bíróság elé vitték és elítélték. Hazaárulásért és közveszélyokozásért.”

Bayer hozzáteszi: “a DK-s gazemberek éppen azon hisztériáznak, miszerint Orbán az orosz vakcinát is beengedte az országba, és azt akarja használni az amerikai–német gyártmány helyett. Önmagában nettó hazugság az egész.”

A publicista azzal zárja gondolatait, hogy a szerinte a baloldal által kitalált “stratégia” ellenére Gyurcsányék is beoltatják magukat: “És erősen figyeljék a maguk választotta politikusokat: Gy. F., Sz. T., J. P., H. Á. és a többi lelketlen, elaljasult bűnöző mind be fogja magát oltatni. Mert féltik a tyúkszaros és felesleges és kártékony életüket.”

Kapcsolódó cikkek