A fiatal tanárnéni rájött, miben van a pénz, pucér képeit árulja, ezzel annyit tesz zsebre, amiről korábban álmodni sem mert – képek

Megosztás

A 23 éves csinos pedagógus hölgy a járvány idején vesztette el állását, ám a kedvét nem, hogy valami egészen újba kezdett. Eddig nagyon bejön neki.

Pucér fotóival keres pénzt az a fiatal tanárnéni, aki a koronavírus járvány idején elvesztette állását a suliban. Új munkájával azonban sokszorosát viszi haza korábbi fizetésének.

Pikáns képeket árul az interneten a 23 éves fiatal, miután a tanári munkáját elvesztette a koronavírus miatt. A Los Angelesben élő Riley Summers azért döntött a drasztikus váltás mellett, mert pénzre volt szüksége.

MODELLKEDÉSSEL INDULT
A fiatal tanárnő eleinte csak modellkedett az Instagramon, de 1,2 milliós követőtábora annyira nem bírt betelni vele, hogy privát oldalt indított, amelyen prémium tartalmakat kezdett el árulni.

ELVESZTETTEM A MUNKÁM, AMELY OLYAN ÚJ AJTÓKAT NYITOTT MEG SZÁMOMRA, AMIKRE NEM IS SZÁMÍTOTTAM. A KÖZÖSSÉGI MÉDIA VILÁG NAGYON ÚJ NEKEM, DE ÉLVEZEM

– idézi a DailyStar a lányt, aki fotóival hetente 6 ezer fontot, azaz 2,3 millió forintot keres. A suliban korábban egy egész év alatt keresett 27 ezer fontot (10,4 millió Ft). (Azért egy magyar pedagógus alighanem ezért a keresetért is összetenné a két kezét…)

AJÁNLATOKKAL BOMBÁZZÁK
Bár Riley boldog párkapcsolatban él, ennek ellenére a férfiak folyamatosan bombázzák ajánlatokkal.

RENDSZERESEN KAPOK HÁZASSÁGI AJÁNLATOKAT. VAN EGY SRÁC, AKI MINDEN EGYES KÉPEMHEZ KOMMENTEL, NAGYON ÉDES ÉS MINDIG MEGNEVETTET

– fűzte hozzá a fiatal hölgy.

Borsonline.hu

Kapcsolódó cikkek