Neki nincsenek gondjai a megélhetéssel, 600 ezret is megkeres éjszakánként a szorgalmas 19 éves prosti – 18+!

Megosztás

Nem mindenki bérből és fizetésből tengődik, vannak olyan fiatal lányok, akik egészen más utat választanak. Van, hogy két perc is elég neki a menetek között. Érdekes a világ, őt százszor jobban megfizetik, mint egy becsületes munkából élő embert.

Lerántotta a leplet munkájáról egy mindössze 19 éves szexmunkás. A fiatal lány őszintén mesélt arról, hogy egy-egy hétvégén mennyi pénzt keres azzal, hogy akár pár perc szünetekkel újabb és újabb kuncsaftokat fogad.

Az Ellie néven futó prostituált az angol Channel 5 nevű tévécsatornán engedett betekintést a kulisszák mögé, miközben Manchesterben, egy hotelszobában egy hétvégi műszakra készült. Az adásban elmondta, egy 15 perces légyottért általában 70 angol fontot, azaz csaknem 30 ezer forintot kér, ezen az árfolyamon pedig egy éjszaka alatt akár 1500 fontot (600 ezer Ft) is képes megkeresni. A tinédzser elmondása szerint ugyanis nagyon sűrűek ezek az estéi, néha csak pár perce van két menet között.

NYILVÁNVALÓ, HOGY AZ ELSŐ KUNCSAFT MÉG TÖKÉLETES SMINKKEL ÉS HAJJAL KAP MEG, DE UTÁNA IS EZT KELL TARTANOM

– idézi a DailyStar a három éve szexmunkásként dolgozó lányt, akinek két kuncsaft között le kell zuhanyoznia és át kell öltöznie.

A fiatal hölgy megoldotta, hogy ne legyenek megélhetési gondjai (A kép illusztráció!)

NÉHA 2-5 PERCEM VAN ERRE, MÁSKOR FÉLÓRÁM. ATTÓL FÜGG, MENNYIRE SŰRŰN FOGLALTAK IDŐPONTOT HOZZÁM.

Elárulta, néha extra ideje is jut arra, hogy rendbe tegye magát, ha a partnere korábban elélvez.

Elmondta azt is, nehéz megfelelő szállodai szobát találnia a munkavégzéshez, sok helyen ugyanis nem engednek „látogatót” éjszakára, és az is fontos számára, hogy az ajtón legyen kukucskáló, hogy még az ajtónyitás előtt meg tudjon győződni róla, ki érkezett hozzá.

Borsonline.hu

Kapcsolódó cikkek