Így használja a miskolci Fidesz-KDNP saját politikai céljaira a járvány miatti világválságot

Megosztás

A koronavírus miatt Németországon óriási gazdasági válság söpör végig, szakértők szerint csak most jön igazán a java. Ez még az óriáscégeket is megrengeti és világszerte a kiadások csökkentésére kényszeríti. Ennek esett áldozatául a Lufthansa miskolci beruházásának terve, ám a Fidesz azonnal lecsapott a témára és mindent Veres Pál és az új vezetés nyakába varr.

Nem piskóta, ahogy Miskolc bukott kormánypárti frakciója a saját politikai céljaira igyekszik felhasználni a világjárványt és az ezzel járó gazdasági válságot. Még a Diósgyőrtől a kormány által elvett másfél milliárd forintot is a jelenlegi városvezetés hibájának tünteti fel, most pedig a Lufthansa kényszerű költség- és kiadáscsökkentése miatti távozásáért is “természetesen” Veres Pál és az új miskolci városvezetés a felelős. Csoda, hogy nem Soros György, vagy Karácsony Gergely.

A miskolci Fidesz-KDNP frakció Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük.

“Elszállt a Lufthansa Miskolcról

43 milliárd forint tőkebefektetést és 400 magasan kvalifikált munkahelyet vesztett el ma Miskolc!

A német óriáscég elhagyja a várost!

A baloldali városvezetés ismét bebizonyította, hogy alkalmatlan Miskolc vezetésére.Nem elég,hogy Veres Pál polgármesterék rosszul kezelték a járvány első hullámát, hogy kaotikussá tették a miskolci tömegközlekedést, hogy a haveroknak milliós fizetéseket juttatnak,miközben radikálisan sarcolják a miskolciakat, hogy elkótyavetyélték a diósgyőri vár felújítására szánt másfél milliárd forintot, hogy fillérekért akarják eladni a város vagyonát képező értékes ingatlanokat, hogy ajándékjegyekkel jutalmazzák a bliccelőket a buszokon, hogy leépítik a rendészetet, miközben évek óta nem látott bűneset-sorozat söpört végig Miskolcon, hogy lopták a város gazdasági és turisztikai programját, hogy arcul csaptak több ezer családot a brutális lakbéremelésekkel….ez úgy látszik mind nem elég!

A Miskolcon tavaly súlyos vereséget szenvedő Fidesz azonnal rácsapott a lehetőségre, hogy támadja a polgármestert

A magyar kormány és az előző FIDESZ-KDNP vezette városvezetés által Miskolcra hozott 43 milliárd forint értékű és majdan csaknem 400 magasan képzett dolgozót foglalkoztató beruházást is képtelenek megbecsülni és itt tartani. Míg más nagyvárosban a járványügyi időszak egyetlen jelentős projekt törlését sem eredményezte, Miskolc nem tudta megvédeni gazdasági potenciálját. Veres Pál polgármester és a baloldali képviselők előrelépést ígértek Miskolcnak, ehelyett ma a város hátrafelé lépett egy hatalmasat az időben, és Miskolc városa elkezdte megfizetni a baloldali tehetségtelenség számláját. Veres Pál polgármesteri időszakának egyik legszomorúbb napja a mai, mert a pénzügyi, költségvetési válságban lévő várost éppen ilyen beruházásokkal lehetne a kátyúból kirántani.

Veres Pálék ráadásul magasztosan hirdetik a nyitott és átlátható Városháza gondolatát, azonban az októberi közgyűlésen sunnyogva, egy szót sem ejtettek a város gazdasági életét érintő jelentős hírről. Megdöbbentő és méltatlan módon a sajtóból kellett értesülnünk erről a szomorú tényről. Ha így haladunk, Miskolc nagyon nagy bajba kerülhet! Ez pedig nem a virágzó, hanem a hervadó Miskolc képét vetíti előre.”

Miskolc, 2020.10.29.

FIDESZ-KDNP

Frakciószövetség (Facebook)

Kapcsolódó cikkek