Félelmetes, hogy törte rommá az elakadt kamiont az érkező tehervonat – videó

Megosztás

Egy hatalmas tehervonatnak egy ilyen kamion még csak meg sem kottyan, ezt a kamera felvételén is tökéletesen láthatjuk. A sofőrnek még sikerült időben kiszállnia.

Rengeteg olyan esetről számoltunk már be, ahol a járművezetők figyelmetlenül sőt sokszor szándékosan áthajtottak egy vasúti átjárón a piros jelzés ellenére. Sokszor még a lezárt sorompó sem jelent akadályt ezen sofőröknek.

Bár azt nyilván mondani sem kell, ha a vonat útjába akad valami, annak lőttek. Az alábbi felvétel végképp elrettentő példa lehet, ugyanis a hatalmas monstrumnak ez a méretes kamion sem jelentett akadályt. A felvétel egyébként Indianában készült és nincs róla információ, hogy a teherautós miért akadt el, de úgy tudni, nem a sofőr hibájából

A sofőr azonnal kiszállt a fülkéből és a közeli munkásoktól próbált segítséget kérni, de sehogy nem tudták megmozdítani a több tonnás kamiont.

A vonat érkezett, a síneken ragadt jármű pedig láthatóan nem jelentett neki túl nagy akadályt. Az úton épp munkálatok folytak, ami miatt feltorlódott a sor, így az esetet jó páran végig nézték.

Szerencsére a vonatvezető megúszta kisebb sérülésekkel, a teherautó sofőrje és a neki segíteni próbáló munkások pedig már nem voltak a közelben az ütközés pillanatában.

Bpiautosok.hu

Kapcsolódó cikkek