A Rádió 1 műsorvezetői is koronavírusosak lettek

Megosztás

Felbukkant a koronavírus a szerkesztőségben, ezért home office-ban készül a Rádió 1 összes műsora, közölte a rádió. A Balázsék két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív eredményt kapott a hétvégén, ahogy Györke Attila is. Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, elővigyázatosságból azonban ő is karanténba vonul.

Sivák Péter programigazgató azt mondta, az irodák és a stúdiók fertőtlenítése már megtörtént, a kollégákra pedig teszt vár, a negatív eredményig mindenki otthonról dolgozik majd.

Sebestyén Balázs is járt koronavírus-teszten, az ő eredménye negatív lett, ám kollégái, Rákóczi Feri és Vadon Jani megfertőződtek. Szerencsére egyikük sem mutat súlyos tüneteket, mindhárman adásban lesznek holnap reggel– tette hozzá.

Egész tavasszal az otthonainkból vezettünk műsort, így a körülményekhez alkalmazkodva most is azonnal át tudunk állni erre. Az én tesztem ugyan negatív lett, de mivel Jani és Feri is pozitív, kontaktszemély vagyok, így természetesen karanténba vonulok én is – mondta Sebestyén Balázs. Hétfőn reggel a szokott időben jelentkezik majd a Balázsék. Őket szokás szerint Györke Attila követi majd tíztől, aki szintén koronavírusos, de teljesen tünetmentes.

Vadon Jani és Rákóczi Feri a közelmúltban Miskolcon is járt, és a polgármesterrel is találkozott.

Kapcsolódó cikkek