A diósgyőri vár tövében történt gyilkosság miatt nyomoz a rendőrség

Megosztás

Egy önkormányzat tulajdonban álló, őrizetlenül hagyott diósgyőri ingatlanban találtak holttestet szeptember 15-én délután. A rendőrség beszámolója szerint a középkorú férfi bűncselekmény áldozata lett, ezért ember­ölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

Másnap újabb tájékoztatást adott a megyei rendőrség: a nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint – miután megölte – egy miskolci ingatlan területén rejtette el áldozatát. A nyomozás során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy egy 26 éves fiatalember olyan súlyosan bántalmazta ismerősét a lakóhelyén, hogy az áldozat a helyszínen elhunyt, tájékoztatott a rendőrség.

Szemtanúk szerint a diósgyőri várároknál található önkormányzati ingatlanból a rendőri intézkedést követően négy főt, két férfit és két nőt szállítottak el. A Borsod Online-nak egy, a szomszédos házban élő személy elmondása szerint hajléktalanok költöztek be az önkormányzat ingatlanába. Hozzátették: voltak hangoskodások is, és volt, amikor csak a kéményből látták felszállni a füstöt, és akkor is szóltak. Többször a kutyájuk jelezte, hogy a szomszédjukban van valaki.

A rendőrségi nyomozás jelenleg is zajlik.

Kapcsolódó cikkek