A DVTK rendelkezik egyedül százszázalékos mutatóval az NB I-ben

Megosztás

A Diósgyőri VTK az NB I-es mezőny egyetlen százszázalékos csapata, igaz csak egyetlen meccset játszott, mert az FTC elleni összecsapását elhalasztották. A pénteki nyitómérkőzésen nem lesz könnyű megőriznie makulátlan mérlegét, mivel a kiválóan rajtoló MTK-t látja vendégül, amely kifejezetten jó játékkal, veretlenül – egy-egy győzelemmel és döntetlennel – zárta a bajnok FTC és a kupagyőztes Honvéd elleni fővárosi rangadóját.

A címvédő Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjében aratott bravúros győzelme után Zalaegerszegen lép pályára. A zöld-fehérek szerdán 2-1-re győztek az esélyesebbnek tartott skót bajnok Celtic Glasgow vendégeként, de ünneplésre nem sok idejük marad, mivel vasárnap első győzelmükért lépnek pályára a bajnokságban azután, hogy a nyitókörben csak döntetlent játszottak az újonc MTK Budapest elleni örökrangadón, majd a második fordulós meccsüket elhalasztották. A kék-fehérek szintén nyeretlenek, de egyben veretlenek is az NB I új idényében, mindkét találkozójuk pontosztozkodással zárult.

Az Európa-ligában csütörtökön bemutatkozó mindhárom csapat, a MOL Fehérvár FC, a Budapest Honvéd és a Puskás Akadémia vasárnap lép pályára.OTP Bank Liga, 3. forduló:
Péntek:

Diósgyőri VTK-MTK Budapest 20.00
Szombat:
Paksi FC-Mezőkövesd Zsóry FC 20.30
Vasárnap:
ZTE FC-Ferencvárosi TC 17.45
Budafoki MTE-MOL Fehérvár FC 17.45
Puskás Akadémia FC-Újpest FC 20.00
Budapest Honvéd-Kisvárda Master Good, Új Hidegkuti Nándor Stadion 20.00

Kapcsolódó cikkek