A legjobb sportfogadási lehetőségek focirajongók számára

Megosztás

Hol vannak már a régi totójátékok, amelyekre a fiatalabbak nem is emlékezhetnek? Azért nosztalgiázzunk egy kicsit. Elmentünk a totózóba, fogtuk a szelvényt és megtippeltük az NB1-es meccsek végkimenetelét. Aztán, ha szerencsénk volt és a szelvény telitalálatos volt, egész szép pénz ütötte a markunkat. 

Mára a totózók, legalábbis ilyen formában már nem léteznek, viszont a sportfogadások népszerűbbek mint valaha. Számos nagyszerű sportfogadási oldal várja a játékosokat az interneten, ahol szinte nincs is olyan sport a föld kerekén, amelyre ne fogadhatnánk. Ráadásul, ha szemfülesek vagyunk, értékes bónuszokat is szerezhetünk, ha előzőleg begyűjtünk egy megfelelő bónusz kódot. Ha érdekel ez a lehetőség, íme egy remek bónuszkód: bónuszkód.com.

Alatt, felett, gól, büntető…

Mint már említettük, nagyszámú különböző sportra fogadhatunk a vezető online sportfogadási oldalakon, ebbe pedig a legnépszerűbb foci, kézilabda, kosárlabda vagy tenisz mellett beletartoznak az olyan sportok is, mint a darts, a rögbi, a lóverseny, a krikett vagy az újdonságnak számító e-sportok.

Ami miatt pedig az online sportfogadási oldalak különösen népszerűek, az a tény, hogy a legjobb oldalakon élő közvetítések is elérhetők, vagyis magán a fogadási oldalon tudjuk nézni a meccset és mérkőzés közbeni fogadásokat is tehetünk, ami különösen izgalmas lehetőség lehet az adrenalinfüggőknek, hiszen a meccs alakulását követve tudnak fogadásokat kötni, kedvező nyereményszorzók mellett.

A nagyszámú sporttól eltekintve tény, hogy Magyarországon a mai napig a labdarúgás a legnépszerűbb sportág a fogadók körében. Nézzünk néhány izgalmas fogadási lehetőséget a focin belül:

Fogadás a mérkőzés végeredményére. Ebben az esetben azt tippeled meg, hogy a házigazda vagy a vendég nyer, esetleg döntetlen lesz. A dupla esély ennek továbbfejlesztett változata. Ebben az esetben a fenti három végkimenetelből kettőt is megtippelhetsz.

Nagyon népszerű fogadási típus az úgynevezett alatt/felett fogadás. Itt azt kell megtippelned, hogy egy adott történés a megadott számtól többször vagy kevesebbszer fordul majd elő. Például a gólok, sárga lapok, lesek, büntetők, szögletek száma.

Számos fogadási lehetőség nyílik a játékosok számára a különböző világversenyek, rangos sportesemények idején is. Ilyen volt tavaly például a labdarúgó Európa-bajnokság vagy a pekingi Olimpiai Játékok. De nagyszerű, formabontó fogadási lehetőségek várnak ránk a különböző tenisz Grand Slam versenyek idején is.

A legjobb sportfogadási oldalakon jelen pillanatban a folyamatban lévő Nemzetek Ligájára fogadhatunk. A magyarok ezen a megmérettetésen remekül teljesítenek, 60 év után legyőztük az angolokat, a németekkel pedig döntetlent játszottunk. Érdemes az ezzel kapcsolatos fogadási promócióknak utánanézni. Sőt, már most fogadhatunk a novemberben kezdődő katari foci világbajnokság mérkőzéseire is.

Lehetőség akad bőven, úgyhogy, fogadásra fel!

Related posts