Tokaj polgármestere is elkapta a koronavírust

Megosztás

Erről maga Posta György tájékoztatott hétfő reggel a hivatalos Facebook-oldalán.

Koronavírusos lett Posta György, Tokaj polgármestere – a hírt az érintett tudatta szeptember 14-én Facebook-oldalán. Mint írta, vele együtt már öt igazolt fertőzött van a városban. A település első embere a szabályokat betartva, otthon lábadozik. Mint írta, állapota a város működőképességét nem befolyásolja, a hivatal a megszokott rendben, de ügyfélfogadás nélkül dolgozik.

“Tisztelt Tokajiak!
Tájékoztatom Önöket, hogy az én koronavírus tesztem is pozitív lett, így velem együtt már öt igazolt COVID-19 fertőzött van Tokajban. Én magam a szabályokat betartva itthon lábadozom, a karantént csak tüntetmentesség- illetve az előírások szerinti negatív tesztek után hagyhatom el. Mindez a város működőképességét természetesen nem befolyásolja, a hivatal a megszokott rendben, de ügyfélfogadás nélkül dolgozik. Szükség esetén pedig Májer János alpolgármester úr jár el.
Munkatársaim a hétvégi sikeres, nagy számú látogatót vonzó rendezvény után megkezdték a közterületek fertőtlenítését, amit rendszeresen megismételnek majd, különös tekintettel a padokra, hulladékedényekre és buszmegállókra. A szükséges védőfelszerelés (kesztyűk, maszkok, fertőtlenítők) a rendelkezésünkre áll. Továbbra is kérek mindenkit a szabályok betartására, kiemelve a maszkhasználatot, a távolságtartást és a rendszeres alapos kézmosást. A vírus az első hullámban elkerülte városunkat, de azt mindannyian tudtuk, hogy nem marad így örökre. Vigyázzunk egymásra!” – írta a polgármester.

Borsodihir.hu

Kapcsolódó cikkek